Διαδικτυακός Διαγωνισμός Ζωγραφικής: «Αθλητικές Ευχές για το Νέο Έτος 2024»

Ο ΝΠΣ Άνεμος για 4η φορά, διοργανώνει διαγωνισμό ζωγραφικής για παιδιά! Σκοπός του διαγωνισμού είναι να δώσει κίνητρο για δημιουργία, στις διακοπές των Χριστουγέννων. Τα έργα θα πρέπει να αναρτηθούν απευθείας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα* στην οποία θα μπορεί όποιος επιθυμεί να ψηφίζει για την ανάδειξη των νικητών. Για την υποβολή των έργων, η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 3.1.2024, Οι νικητές θα αναδειχτούν μέσω της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, που θα διαρκέσει έως τις 6.1.24, οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 7.1.24. Οι κατηγορίες χωρίζονται ανα ηλικία Νήπιο/προνήπιο, πρώτη έως τρίτη δημοτικού, τετάρτη έως έκτη δημοτικού.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να στείλουν ως 3 έργα, οι ζωγραφιές (ελεύθερη τεχνοτροπία) δεν θα πρέπει να αναγράφουν όνομα, οι πληροφορίες (όνομα, ηλικία, τηλέφωνο, να αναγράφονται στον τίτλο του έργου). Εάν κάποιος δυσκολεύεται να ανεβάσει τα έργα στην πλατφόρμα μπορεί να τα αποστείλει με email στο anemoshania@gmail.com.

Υποβολή των έργων πραγματοποιείται στους παρακάτω συνδέσμους ανάλογα με την ηλικία:

Οι νικητές σε κάθε κατηγορία θα κερδίσουν χειροποίητα αναμνηστικά (μετάλλιο και δίπλωμα), είδη άθλησης για τα παιδιά και δωρεάν μηνιαίες συνδρομές για τα τμήματα άθλησης μας (badminton, volley, Κολυμπι, άρση βαρών). Τα βραβεία των νικητών θα παραληφθούν στους χώρους άθλησης, κατόπιν συνεννόησης.

Πληροφορίες στο  email anemoshania@gmail.com

*Οδηγίες για το ανέβασμα των έργων

Πατήστε το σύνδεσμο ανάλογα με την κατηγορία που θέλετε να συμμετέχετε

Προηγούμενο άρθρο
Σχολιάστε

Σχολιάστε