Νεα τμήματα τριάθλου 2020-21

Ο ΑΠΣ Ανεμος, από το 2005 διοργανώνει τμήματα εκμάθησης τριάθλου,  στα οποίο μπορούν να συμμετέχουν νήπια 5-6 ετών, παιδιά ηλικίας δημοτικού 7-12 ετών, έφηβοι 13-17 ετών και ενήλικες από 18 και πάνω.

triathlon.png

Το τρίαθλο είναι Ολυμπιακό άθλημα το οποίο συνδυάζει τα αγωνίσματα της κολύμβησης, του ποδηλάτου και του τρεξίματος. Η εκμάθηση των αγωνισμάτων αυτών αποτελεί εξαιρετική επιλογή, καθώς τα παιδιά καλλιεργούν βασικά κινητικά εφόδια, απαραίτητα για όλη τους ζωή τους. Οι μικροί αθλητές προπονούνται χωριστά στο κάθε ένα αγώνισμα, αλλά και συνδυαστικά, πραγματοποιώντας μικρούς καθημερινούς άθλους.

Στόχος των νέων παιδικών τμημάτων είναι η ανάπτυξη των ικανοτήτων και η εκμάθηση μέσα απο ασκήσεις και παιχνίδια, ώστε πρώτα από όλα να αγαπήσουν τον αθλητισμό. Επίσης όσα επιθυμούν, συμμετέχουν σε αγώνες συνδυασμού των παραπάνω αθλημάτων, γεγονός που προκαλεί ενθουσιασμό και τονώνει την αυτοπεποίθηση,  την αυτοεκτίμησή, δημιουργώντας ακέραιους χαρακτήρες.

Το τρίαθλο αποτελεί εξαιρετική επιλογή όχι μόνο για τα μικρά παιδιά, αλλά και για εφήβους και ενήλικες, οι οποίοι θέτοντας ατομικούς στόχους αρχικά βελτίωσης, στη συνέχεια με την συμμετοχή στους αγώνες, επιβραβεύουν την προσπάθεια των προπονήσεων, αποκτώντας κίνητρα για άσκηση, εκτόνωση και ευεξία.

Σας περιμένουμε!

Παιδικές Ακαδημίες ηλικίας δημοτικού (μπορούν να επιλεγούν και ξεχωριστά τα αθλήματα ή συνδυασμός αυτών)

  • Κολύμπι  (Κολυμβητήριο Χανίων)   (έναρξη 2.9.20)
  • Ποδήλατο-τρέξιμο σημείο συνάντησης Κλειστό Κλαδισού   (έναρξη Οκτώβριο)

Πληροφορίες στο 2821031963, στο email anemoshania@gmail.com

Advertisement
Αρέσει σε %d bloggers: