ΒΟΛΕΪ

Ο αθλητικός και πολιτιστικός σύλλογος «Άνεμος» Νέας Κυδωνίας Χανίων δημιούργησε το 2013 τμήμα βόλεϊ γυναικών με συμμετοχή στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κρήτης και τμήματα ακαδημιών. Το 2014 δημιουργήθηκε το τμήμα κορασίδων παγκορασίδων το οποίο συμμετεχει στο πρωτάθλημα Κρήτης. Το 2015 δημιουργήθηκε το τμήμα Αντρών το οποίο συμμετέχει στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κρήτης.

Σκοπός του συλλόγου είναι να αναδείξει και να αναπτύξει το άθλημα της πετοσφαίρισης, ιδιαίτερα στην περιοχή της Νέας Κυδωνίας και του Πλατανιά Χανίων, όπου δεν υπάρχει παρουσία από τα υπάρχοντα σωματεία, μέσα από τη δημιουργία γυναικείου αγωνιστικού τμήματος, που θα αποτελέσει την εκπροσώπηση της ομάδας στα πρωταθλήματα, καθώς και ακαδημιών, οι οποίες θα μυήσουν τις μικρές ηλικίες σε αθλητικές δραστηριότητες και θα συμβάλουν στη δημιουργία ενός φυτωρίου νέων αθλητών/αθλητριών και στην αρμονική σωματική, πνευματική και συναισθηματική ανάπτυξη των αυριανών πολιτών.

Στόχος της ομάδας πετοσφαίρισης είναι η ολοκληρωμένη επιστημονική κάλυψη των αθλητών της, καθώς η ανάπτυξη των φυσικών ικανοτήτων θα αναπτύσσεται παράλληλα με την μετάδοση γνώσεων σχετικά με τη διατροφή, την ψυχολογία και την υγεία. Για την επίτευξη αυτού του στόχου πραγματοποιείται συνεργασία με ειδικούς προπονητικής, υγείας, ψυχολογίας, διατροφής και φυσικοθεραπείας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ 2019-2020

Advertisement
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

  • Προγράμματα Ακαδημιών 2022-23

  • ΧΟΡΗΓΟΙ

  • enanekblue pano kato
  • grhgorhs logo new
  • shell
  • 4
Αρέσει σε %d bloggers: