Την Κυριακή με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε ο αγώνας ΡΕΤΖΑΚΑΣ TRAIL RUN AND HIKE. Ο αγώνας περιλαμβάνε διαδρομή 8 χιλιομέτρων αποτελούμενη από χωμάτινους αγροτικούς δρόμους, μονοπάτια και άσφαλτο κατά μήκος της οποίας και ο καταρράκτης “Ρέτζακας”, στην ημιορεινή περιοχή Πλοκαμιανών, Βάθης, Τζιτζιφιάς (Δ.Δ. Ιναχωρίου, Δήμου Κισάμου).



Η τριαθλήτρια Αμάντα Λεμοντζόγλου, καταφερε και κατέκτησε τη 2η θέση, στα 8km Trail RUN με χρόνο 47:51.317 και η ίδια αναφέρει:
«Η διοργάνωση του Ρέτζακα ήταν άψογη απ’ όλες τις πλευρές. Άρτια σήμανση, εθελοντισμός παντού και φιλικοί οι ίδιοι οι διοργανωτές και με αρκετό μεράκι! Το τερέν ήταν αρκετά βατό κι όμορφο με 300μ. θετικής υψομετρικής και 280 αρνητικής υψομετρικής αλλά με απαράμιλλη ομορφιά και με έναν καταρράκτη που ξεκουράζε πνευματικά. Αυτό που μας κέρδισε στο τέλος ήταν το πιλάφι! Συγχαρητήρια στις μαγείρισσες και στους μάγειρες! ! Ευχαριστώ τον άνεμο Χανίων για την ψυχολογική υποστήριξη και το ευχαριστο και μη ανταγωνιστικό πνεύμα που τον διακατέχει ,όπου με βοήθησε να επανέλθω και να διασκεδάζω αυτό που κάνω!
Επίσης, ευχαριστώ το άτομο που με συνόδευε στα Long run! Ευχαριστώ τον Θεό που με έχει υγιή και παρά τις πολλές υποχρεώσεις μου, κατάφερα και τελείωσα το μεταπτυχιακό!
Και του χρόνου με υγεία!!!»