Σήμερα στις 21.00 ώρα Ελλάδος (9.00 στη Χαβάη) θα δοθεί η εκκίνηση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου Xterra. Ο αγώνας περιλαμβάνει 1,5 χιλιόμετρο κολύμβησης στην παραλία Fleming Beach, στο βορειο άκρο του Maui. Στη συνέχεια η διαδρομή του ποδηλάτου περιλαμβάνει 32 χιλιόμετρα η οποία ανεβαίνει στα 900 μέτρα υψόμετρο και τέλος η διαδρομή του τρεξίματος 10,5 χιλιομέτρων η οποία διασχίζει δασική έκταση και παραλία με άμμο. Οι συμμετέχοντες είναι 800 απο τους οποίους οι 75 είναι επαγγελματίες και αντιπροσωπεύουν 46 χώρες.
Η Νάντια πήρε την πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Ο αγώνας στη Χαβάη είναι ο τελευταίος σε μια σειρά απο περισσότερους των 100 αγώνων, που διεξάγονται σε 30 χώρες. Είναι 22η χρονιά που γίνεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα off-road αγώνα στη Χαβάη. Πρώτη χρονιά πραγματοποιήθηκε το 1996 και όσο περνάνε τα χρόνια η ζήτηση για το άθλημα αυξάνεται και οι συμμετέχοντες στους αγώνες που πραγματοποιούνται παγκοσμίως ξεπερνούν τους 50.000.
Ευχόμαστε ολόψυχα στη Νάντια καλή επιτυχία και κυρίως να απολάυσει τον αγώνα με τον δυνατό συναγωνισμό!!! Η ίδια ευχαριστεί τους χορηγούς της EthosGreekBistro,
TYR Greece and Cyprus, Aquafit, On Shoes, Ρουμελιωτάκης Σταύρος Human Tecar Center, Oakley Greece, POWERHOUSEshop, Anek Lines BlueStar Ferries, Archontiki Hotel
Εδώ μπορούμε να βλέπουμε live τα αποτελέσματα