Κάθε Δευτέρα προγραμματίζεται ομαδική προπόνηση τριάθλου που θα περιλαμβάνει και τα τρία αγωνίσματα, σε μικρότερη απόσταση, για να συνηθίζουμε τις αλλαγές αλλά και να μπαίνουμε στο πνεύμα του αθλήματος.
Αύριο, 12/8 στις 7 το απόγευμα όσοι θέλουν μπορούν να έρθουν με τα ποδήλατα στο πάρκινγκ στο μπιτσ βόλεϋ στους Αγίους Αποστόλους για να κάνουμε όλοι μαζί 500 μ κολύμπι, 7 χμ ποδήλατο και 3 χμ τρέξιμο (η απόσταση μπορεί να διαπραγματευτεί).
Παρών θα είναι ο Αλέξης Αντωνόπουλος για να μας λύσει τις απορίες μας σχετικά με το τι πρέπει να κάνουμε στη ζώνη αλλαγών. Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής και σχεδιάζουμε να γίνεται σταθερα κάθε Δευτέρα. Τις 2 πρώτες φορές χωρίς χρονομετρα (για να μη μας αγχώνουν) και αργότερα ο κάθε αθλητής θα μπορεί να ρυθμίζει την απόσταση ανάλογα με το επίπεδο του και την προπόνηση που ακολουθεί.